Bybitin WSOT-kilpailu käynnistyy 12 000 kauppiaalla, jotka kilpailevat 100 BTC-palkintoa

Maailman suurin kriptovaluuttakaupankilpailu on käynnistynyt julkisuuden hämärtämisessä. Bybitin World Series of Trading (WSOT) on kiehtonut kryptosfäärin 100 BTC-palkintopottinsa vuoksi, jonka arvo tällä hetkellä on yli 1,7 miljoonaa dollaria. Ylimääräinen 90 000 dollaria USDT: ssä on kiinni tarttujista. 12 368 sotilasta on ilmoittautunut kilpailemaan tapahtumassa, joka on laatuaan suurin. Tapahtuma käynnistyi 10. elokuuta, ja tapahtumassa kilpailevien joukkueiden ja yksinmyyjien omaisuus selvitetään kilpailun tulostaulussa .

Injektoidakseen vähän glitziä prosesseihin, Bitcoin Code on asettanut WSOTin arvostetulle tapahtumalle ammattikauppiaiden creme de la creme -tapahtumille. Seurauksena on, että se houkutteli joukkueita perinteisen salausteollisuuden ulkopuolelta ja kehotti valuuttakauppiaita ja jopa pokeri-ammattilaisia ​​osallistumaan. Razzmatazzin lisäämiseksi Bybit on käynnistänyt The WSOT Show -sarjan , joka lupaa tuoda korkeaoktaanisen kryptokaupan jännitykset yleisölle.

Ennen WSOTia on järjestetty salauskauppaa – Bybit järjesti yhden tällaisen tapahtuman viime vuonna – mutta ei mitenkään tässä mittakaavassa. Jos WSOT osoittautuu menestyväksi, odotetaan muiden suurten vaihtojen seuraavan esimerkkiä, joita houkuttelee tällaisten suurten lippujen aiheuttama julkisuushappi ja mahdollisuus päästä massiivisesti uusille käyttäjille.

Joukot kokoontuvat WSOT: lle

Bybitin WSOT-tapahtuma on jaettu kahteen ryhmään, joukkueille ja yksin kilpailijoille. Kilpailua edeltävinä viikkoina kaupparyhmät ovat käyneet vilpillisesti käyttäjien kanssa, jotka kilpailevat parhaimmista aivoistaan, joita he voivat koota saadakseen teollisuuden valoisimmat mielet. 135 joukkuetta on osallistunut WSOT: n BTC-joukkojen esittelyyn yhdessä 10 240 joukon kanssa. Toinen 2 128 joukkoa kilpailee USDT Solo Throwdown -tapahtumassa. 10 parasta joukkuetta saavat osan 100 BTC-palkintopotista. Loput 2 128 joukkoa kilpailevat osuudesta 90 000 USDT poolista.

Vaikka kauppiaat säästävät sitä koko elokuun ajan World Series of Trading -tapahtumassa, WSOT Show tarjoaa viimeisimmät uutiset, juorut, analyysit ja ennusteet. Tunnetut salauskauppiaat Tone Vays ja Luke Martin vuorottelevat keskustelemalla keskusteluohjelmasta, haastattelemalla joukkueen päälliköitä ja tutkimalla heidän kaupankäyntitekniikoitaan. Ohjelmassa tarkastellaan myös laajemmin markkinoiden kehitystä ja sitä, missä bitcoin on menossa vuoden 2020 viimeiseen neljännekseen ja sen jälkeen.

Mainos

Vahvistamalla synergiaa WSOT: n ja pokerin välillä – jonka WSOP-tapahtuma on mallinnettu – Bybit on toiminut yhteistyössä PokerShares.com-sivuston kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat lyödä vetoa kilpailevien joukkueiden omaisuudesta. Pokeritähteiden supertähtien Douglas Polkin ja Mike McDonaldin on tarkoitus vierailla näyttelyssä. Pari on kerännyt uravoittoja 22 miljoonaa dollaria ja tietää yhden tai kaksi korkean panoksen peleistä. Vaikka WSOT on kyse bitcoinista, se on muotoiltu jotain suurempaa: viihde franchising, joka esittelee salauskaupan korkean oktaaniarvon omaavan maailman yleisölle.