Crypto Analyst zegt Bitcoin (BTC) en XRP op Cusp van Q4 Breakdown – Maar Macro Bullish Scenario is Brewing

Een prominente analist en handelaar zegt dat Bitcoin (BTC) en XRP op het randje van de afgrond staan en op korte termijn te maken kunnen krijgen met aanzienlijke storingen.

De pseudonieme analist die onder de naam Credible Crypto gaat, vertelt zijn 69.000 Twitter-aanhangers dat hij onlangs lang op XRP is geweest, maar dat hij werd tegengehouden toen BTC zich vrijdag terugtrok.

„Welnu, hij werd wakker en stopte met dit gesprek toen BTC van de ene op de andere dag een vervelende afwijzing zag. De opstelling die ik aan het nemen was, is hieronder. Nu op zoek naar een beweging onder de gestippelde rode lijnen.“

De analist waarschuwt nu zijn collega-handelaren dat de vierde grootste cryptocentrale zich vastklampt aan een belangrijk steunpunt.

„Gestippelde rode lijnen gewist… Nu begint het interessant te worden… Bulls willen de gestippelde rode lijnen niet verliezen bij de laagste punten, dat zou gelijk staan aan een breuk in bullish MS (marktstructuur) en ons terugsturen naar 0.21 XRP.“

De analist is ook bearish op BTC in de nabije toekomst. Hij gelooft dat Bitcoin Trader zich zal blijven terugtrekken en ver onder $10.000 zou kunnen zakken voor een ommekeer. Maar hij blijft macro bullish zolang BTC boven de $9.600 op de weekly chart blijft.

Nadat de volgende pullback van BTC voltooid is, gelooft hij dat de etappe zal worden gezet voor Bitcoin om eindelijk de weerstand te doorbreken op $12.000 in het eerste kwartaal van 2021.

Wat de bredere altcoin-markt betreft, voorspelt Credible Crypto dat er in de komende weken een aanzienlijke uitverkoop zal volgen op de potentiële daling van Bitcoin. Hij ziet de vorming van een berenvlag in de altaarnmarktkap, die volgens hem een enorme devaluatie van 40% kan veroorzaken.

„Twee dingen –

1. Ik verontschuldig me bij voorbaat voor uw alerts

2. Je kunt beter de EFFIN DIP kopen als we daar aankomen“.

Volgens de cryptostrateeg blijven altcoins met de kleinste marktkapitalisatie het meest kwetsbaar en zullen ze waarschijnlijk het hardst vallen.

„Dit patroon is een standaard berenvlag en impliceert waarschijnlijk een inzinking. En ja, kleinere altcoins zullen over het algemeen harder worden geraakt, terwijl majors minder worden geraakt.“